Pagina's

donderdag 26 juli 2012

Fantasievolle afbeeldingen

Muziektip voor dit blog is Wedding List van Kate Bush
"That's why we are poor." We staan in de schaduw van een erotische tempel en praten met een goed engels sprekend meisje en haar familie. Zij is westers gekleed, de anderen traditoneel. Zij praat als enige van de vrouwen, het zijn allemaal vrouwen, goed engels. Het is een familieuitje naar de tempels van Ranakpur. Haar familie, zegt ze, bestaat uit 500 man. Neven, nichten, ooms, tantes. Op bruiloften komen soms wel meer dan tweeduizend mensen. "en bij ons kan een bruiloft wel 25 dagen duren", voegt ze eraan toe. Al het geld wordt gespaard en uitgegeven aan bruiloften. Tja, dan kun je niet meer sparen voor wat wij allemaal belangrijk vinden. En het lijkt wel of het geld dat overblijft gedoneerd wordt in tempels.
Het groepje loopt verder, en wij bekijken en fotograferen de fantasievolle afbeeldingen. Wij hebben immers veel geld gedoneerd om hier te mogen fotograferen en filmen.












In het hotel (Ranakpur Hill Resort) hebben we een persoonlijke tafelcoach. Hij ziet eruit alsof hij weggelopen is uit een klassieke Brits Indische film, zijn haar netjes tegen zijn hoofd geplakt, twee gouden oorringen in. Hij zorgt voor de drankjes, het eten, een klein praatje. Bij het ontbijt kan hij zorgen dat we een alternatief eitje krijgen. Helaas was hij vanmorgen net te laat.




-Peter Berkers, vanaf de Ipad

Location:Ranakpur, dinsdag 24 juli

Geen opmerkingen:

Een reactie posten