Pagina's

woensdag 16 oktober 2013

My computer thinks I'm gay

Op de Franse radio draaien ze elk uur Placebo, Too many friends. Een nummer over social media en de invloed daarvan.
My computer thinks I'm gay
What's the difference anyway
when all that people do all day
is staring to a phone

Mijn iPad vertelt me vandaag dat er 100% kans op regen is. Vandaag zijn we op Crozon, de lucht is stralend blauw. We hebben lekker buiten kunnen lunchen in het zonnetje met uitzicht op de haven. Toch hebben we regenjassen meegenomen en een slecht-weer-plan bedacht.

Het stadje Camaret s/ mer heeft een prachtig visserskerkje. Er hangen boten aan het plafond en ook achter het altaar is het thema 'vissen op zee' uitgebeeld. De kerk heet Notre Dame de Rocamadour. Vanaf hier vertrokken pelgrims over land naar de plaats Rocamadour waar de kerk met de zwarte Madonna staat. Thuis hebben we dat beeldje op een speciale plaats staan. En gisteren waren we ook al op een boot met die naam.
T. en ik fietsen naar de kliffen en wandelen naar het einde van de wereld. Hoezo het einde, schrijft Rik via de social media, dit is het midden van alles!
Ja, vanmiddag wel.

En ik wil nog delen dat we op ons wandelpaadje een flinke slang zagen kruipen. Helaas houdt dit dier niet van social media. Voordat de camera helemaal facebookklaar was, verdween hij (zij?) in de struiken.

En zo delen we alles met allen. En iedereen heeft er wel een mening over.
En hier komen de foto's:
















-Peter Berkers, luistert bijna elk uur naar Placebo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten