Pagina's

zondag 16 augustus 2015

Santa MargarIta

Als de overbuurvrouw in het zwembadje van KOA zich opricht uit een ligstoel, is het wel heel duidelijk: ze heeft reusachtige neptieten. Waarschijnlijk vroeg ze aan de cosmetisch chirurg: what do you charge? En hij verstond: make them extra large.
Maar goed, de overbuurvrouw staat langzaam op, draait zich zo dat wij aan de overkant goed zicht hebben op haar figuur. Dan moet er een shirt aangetrokken worden. Voorzichtig gaat dat shirt over het hoofd, dan over beide onderdelen en het shirt wordt met precisie vastgemaakt. Het komt over als een show die ze opvoert. Ook Tineke, niet echt doelgroep, herkent de nadruk op de bewegingen. De man die bij de vrouw op een ligstoel lag, waarschijnlijk de gelddonor, is al richting kleedhokje gelopen.

Deze camping in Santa Margarita is onze laatste tussenstop voordat we highway 1 afrijden naar San Francisco. Al onze dierbare aangeschafte bezittingen laten we hier achter: de twee campingstoelen, de kussens, de barbecue, bestek, mokken en plastic borden en de restanten van de sausjes.
We zijn helemaal Bear Aware en de spullen verdwijnen in een afsluitbare container.

Onderweg stoppen we nog even om naar een kolonie zee-olifanten te kijken die luieren op het strand of spelen in het water. Ze wanen zich onbespied. Heel anders dan de overbuurvrouw in de KOA.




muziektip: California Saga (BIg Sur) van de Beach Boys

Geen opmerkingen:

Een reactie posten