Pagina's

zaterdag 2 november 2013

Weekend

"Nou, dan wens ik jullie veel sterkte," zegt de serveerster in het Boshuijs als ze de consumpties afrekent. Eerder vroeg ze aan ons of we het gehele weekend op onze kleinkinderen mochten oppassen.
We zien er duidelijk uit als grootouders.
De vrijdag zijn we begonnen met een wandeling bij Joe Mann. Alle trimtoestellen zijn door Mas en Imke uitgeprobeerd. Vervolgens mogen ze zich uitleven bij de kasteelspeeltuin van het Boshuijs. Als we vinden dat het energieniveau enigszins wat gaat afnemen, na anderhalf uur, gaan we binnen een kop chocomel drinken. De kinderen komen niet veel verder dan de hal waar een grote botsauto staat om uitgeprobeerd te worden. Gelukkig is de akoustiek erg slecht. Je hoort ze maar een weinig boven al het andere gepraat uit.
Ik denk dat Mas elke wedstrijd met een Duracellbatterij met gemak wint.

Zaterdag is een dag met regen. Jammer.
We beginnen de dag met een wellnesssessie. Chillen in het grote bed, sauna, bad en aankleden. Chillen gaat goed als de tv aanstaat. Het saunarecord komt op bijna vijf minuten. Het bad bevalt beter. Speelgoed en stromend water beinvloeden de fantasie. En aankleden is een feest als je geen haast hebt.
Vervolgens komen we toe aan de entertainmentsessie. Imke wandelt mee naar het winkelcentrum voor boodschappen. Halverwege de heenweg heeft ze daar echter al spijt van. Maar dapper zet ze door met spelletjes als in de plassen springen en drinken van waterdruppels op lantaarnpalen. In de winkelkar toont ze zich als een volwaardig opgeleide logistiek medewerker.
Met duplo, blokken, muziek en iPad wordt thuis deze sessie volgemaakt.
Het derde deel van de dag is mediasessie. Leve Netflix.

Het is maar goed dat mensen kinderen krijgen als ze nog jong zijn. Even lijkt het erop dat ik nog eerder in slaap val als de kleintjes.

Geen tijd om naar muziek te luisteren.






















Geen opmerkingen:

Een reactie posten